Binnen enkele werkdagen thuis bezorgd!

Ik heb net een bestelling gedaan, wanneer wordt het verzonden?

We doen ons best om de bestellingen zo snel mogelijk te versturen. Normaal duurt het ongeveer 1 werkdag om de bestelling compleet te verwerken. Dit kan onder omstandigheden 2 dagen zijn, maar dit is zelden het geval. Nadat wij de bestelling verwerkt hebben gaat het verzendproces ingang. Dit proces is zeer afhankelijk van de drukte in logistieke centra. Dit wil zeggen dat het zomaar kan dat u de bestelling 2 dagen later al in huis heeft.  Mocht het zo zijn dat u de zending niet binnen 5 werkdagen heeft ontvangen, dan is er wellicht iets fout gegaan. Email dan naar info@bartafelsgroningen.nl, zodat wij kunnen kijken wat er is misgegaan en of hier een gepaste oplossing voor is. Tot nu toe hebben wij alle klanten hiermee gerust kunnen stellen!

Stel dat ik niet helemaal tevreden ben met mijn bestelling, kan ik het terugsturen? En wat als er een ander probleem is?
Mocht het zo zijn dat u niet tevreden ben met uw product dan kunnen wij uw geld 100% terugbetalen indien het kapot of beschadigd is aangekomen. Daarnaast kunt u het product binnen 14 dagen retourneren indien u niet tevreden bent. Uw dient het product op eigen kosten naar ons retour te zenden, waarna wij uw aankoopbedrag terugbetalen. Neem alvorens gelieve contact met ons op als u dergelijke voornemens heeft. Dan kunnen wij uw naam en ordernummer registreren voor retour.
Aandachtspunt: Indien uw bestelling onderweg is dient u te wachten op ontvangst voordat u het artikel kan retourneren of annuleren. 


Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt u bestelling annuleren! U moet uw bestelling annuleren voordat de bestelling verwerkt wordt. Indien de bestelling al onderweg is kunt het artikel alleen annuleren door het retourproces te doorlopen.

Ik heb het verkeerde adres doorgegeven, wat moet ik doen?
Indien u het bezorgadres verkeerd heeft gespeld of verkeerd heeft opgegeven, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Of u kunt is benaderen door een email te sturen naar info@bartafelsgroningen.nl. U kunt het adres nog wijzigen voordat de bestelling is verzonden. Daarna kunnen wij dit helaas niet meer veranderen. 

Hoe lang is de verzending?
Verzending kan erg verschillen. Dit kan 2 werkdagen zijn maar ook 5 werkdagen. Wij verschepen de verzending vanuit de dichtstbijzijnde warenhuis bij u in de buurt. Helaas zijn wij erg afhankelijk vervoerders-bedrijven die zeer wisselende bezorgtijden hebben. Echter kunt u er op rekenen dat de bestelling binnen 2-3 werkdagen na verzending bij u bezorgd wordt!

Mijn vraag staat hier niet tussen, kan ik geholpen worden?

Natuurlijk! Wij willen graag helpen om jou huis prachtig te maken! Stuur ons alstublieft een email naar info@bartafelsgroningen.nl en we zullen u zo snel mogelijk helpen! Wij krijgen tegenwoordig erg veel vragen wegens grote interesse in onze producten, maar indien u uw order-nummer + adres meestuurt kunnen wij u zo snel als mogelijk helpen! bedankt!

Bartafels Groningen